YOUMP Lov!

Lov på YOUMP!

Lov på YOUMP!

Vi på YOUMP vill ge alla barn möjlighet till rörelseglädje genom roliga aktiviteter under alla skollov. Vi erbjuder därför något som vi kallar för YOUMP Camp samt Temadagar i våra parker. På våra YOUMP Camps tränar och leker vi i tillsammans och har kul genom att testa på olika attraktioner som vi har här på YOUMP. Du kanske vill prova att spela spökboll, göra häftiga tricks, träna smidighet och kroppskontroll på våra studsmattor? Våra YOUMP Camps är 4 eller 5 dagar långa.

Vad ingår under YOUMP Camp?

Vi på YOUMP kommer göra allt för att alla lovlediga ska få en så rolig upplevelse hos oss som möjligt! Våra duktiga instruktörer kommer anpassa träningen och aktiviteterna på individuell nivå, och därför kräver vi inte att våra deltagare ska ha några tidigare förkunskaper.

YOUMPs aktiviteter under våra camp riktar sig till barn i åldrarna 6-14 år.

När är Yoump Camp nästa gång?

Nästa Yoump Camp drar igång lagom till sommarlovet!

Datum & Tid: Välj park för exakta datum, tider och erbjudanden.

 

Yoump camp – Summer edition!

Halvdag 6-10 år

Tid 8.30-11.30

Campet som riktar sig till våra yngre besökare. En dag fylld med hopp, lek och träning. Våra instruktörer anpassar träningen och leken utefter gruppens deltagare och individuella kunskapsnivå. Vi har tillgång till hela trampolinparken och vi pausar för mellanmål samt en lättare lunch.

I priset ingår som vanligt hoppstrumpor samt ett specialdesignat camparmband. Till summer-camp får också varje deltagare en snygg YOUMP-funktionströja, välj mellan två snygga färger!

 

Heldag 8- år och uppåt

Tid 8.30-15.30 (organiserad träning och lek fram till 11.30)

Campet som riktar sig till våra äldre besökare som inte kan få nog av träning och rörelseglädje! En heldag fylld av aktivitet där du som förälder kan lämna dina barn på morgonen och hämta igen när det passar dig.

Våra instruktörer anpassar träningen och leken efter gruppens deltagare och individuella kunskapsnivå.

Vi har tillgång till hela trampolinparken och vi pausar för mellanmål samt lunch.

Efter lunchen fortsätter deltagarna att hoppa och ha kul i parken på egen hand, självklart finns personal på plats men under eftermiddagen hoppar deltagarna fritt.

När energidepåerna behöver påfyllning hämtar man ut sitt mellanmål och fortsätter sedan hoppningen tills det är dags för hemgång. Ni bestämmer själva när ni vill avsluta dagen mellan 11.30-15.30.

I priset ingår som vanligt hoppstrumpor samt ett specialdesignat camparmband. Till summer-camp får också varje deltagare en snygg YOUMP-funktionströja, välj mellan två snygga färger!

Yoump Camp

Följ oss på Instagram för inspiration, tips och tävlingar!