FAQ

Frågor? Lugn vi hjälper dig!

Du når vår centrala Kundtjänst på mail eller via chatten. Vår ambition är att svara på alla mail inom 24 timmar.

Chatten är öppen mellan 
Vardagar 14.00-18.00, Helgdagar 10.00-14.00.

Hopptid

Här hittar du de vanligaste frågorna kring att boka en hopptid hos oss samt vad som gäller i våra parker!

Av säkerhetsskäl gäller en maxvikt på 120kg per trampolin.
Visa fler frågor

Kalas

Här hittar du de vanligaste frågorna kring våra kalas!

Vi har en minsta debitering på 8 deltagare i de flesta av våra parker. I Arninge samt Kungens Kurva gäller minst 10 personer. Ni kan självklart vara färre än så, men vi tar då fortfarande betalt för minsta antalet som gäller i den park ni bokat. Eventuella tillval korrigerar vi till korrekt antal.
Visa fler frågor

Grupper

Här hittar du våra vanligaste frågor om gruppbokningar!

I de allra flesta parker kan ni betala med både kort och Swish - vi är helt kontantfria. En bokning behöver betalas med ett kort, vi kan inte dela upp betalningen mellan flera kort eller personer. Om ni kommer som ett företag eller förening så kan ni även betala med faktura eller rekvisition. Kontakta vår Kundtjänst så hjälper vi er!
Visa fler frågor

Övrigt

Här hittar du svaret på ALLA våra vanligaste frågor.
Hittar du inte svaret på just din fråga? Tveka inte att ta kontakt med vår Kundtjänst!

Säkerhet är en av våra största prioriteringar och det är viktigt att ni känner er trygga i våra parker. Vi gör säkerhetskontroller i våra parker varje år och vi är noga med att uppnå ASTM:s standard till fullo, samt den brittiska vägledningen PAS5000. Dessa säkerställer att vår park är utformad för att minsta antalet skador, samtidigt som vi är noga med att vår personal har utbildning i skadehantering samt HLR. I enlighet med dessa så har vi bland annat inte high performance-trampoliner ut mot våra foam pits. Vi följer utvecklingen av den nya europeiska standarden för hur nya trampolinparker ska designas samt driftas. Enligt våra allmänna villkor så sker all aktivitet hos oss på egen risk. Våra besökare får alltid en säkerhetsgenomgång inför varje besök och det finns speciellt utsatta regler som ska följas vid våra olika aktiviteter.
Visa fler frågor

Chatta med oss

Vi finns på plats måndag-fredag mellan 14:00-18:00 och helger 10.00-14.00

Mail

Vår ambition är att svara på mail inom 24 timmar (info@yoump.se).