TRAMPOLIN SOM TRÄNINGSFORM

Trampolin som träningsform

Visste du att trampolinhoppning är en väldigt bra träningsform? Att hoppa trampolin förbättrar Bode kroppskoordination och fysik. Våra studsmattor gör att du landar mjukt och därmed är den träningsform snäll mot knäna.

Fördelar med trampolin

Fördelarna med att hoppa trampolin är många. Förutom att det är en väldigt rolig träningsform så tränar du även kroppens muskler, kondition, balans och förbättrar din koordinationsförmåga. Det är också bra i rehabiliteringssyfte om du har ben-, fot- eller höftledsbesvär. Träningen bygger upp styrkan i kroppen och den mjuka trampolinen ger dig möjlighet att fortsätta med tuff träning trots din tidigare skada. Yoump har skicklig personal på plats under träningen och du kan anpassa hoppningen efter din egen förmåga. Trampolinhoppning är en väldigt rolig träningsform som passar alla oavsett ålder eller tidigare kunskaper.

Fördelar med trampolinhopp hos Yoump

Trampolinhopp som träningsform
Studsmattorna i våra trampolinparker kan ge dig bättre träning än vad du möjligtvis tror. Genom trampolinhopp kombinerar vi high and low impact. Trampolinhopp är en fördelaktig träningsform där du minskar belastningen på bland annat ben och leder och istället får en skonsam träning som bygger upp dina leders och ligaments muskler.

Low impact
Trampolinhopp är en utmärkt träningsform för att utveckla koordinationsförmåga och balans samtidigt som kroppens muskler, stora som små, får arbeta under ett riktigt konditionspass! Att denna träningsform är så rolig att man glömmer att man faktiskt fått sig en ordentlig genomkörare är bara ett plus!

Trampolinhopp räknas som low impact träning då den mjuka svikten i trampolinen tar ut den belastning som vanligtvis förekommer vid hopp med landning på golv eller mark. Detta ger även dig med ben-, fot- eller höftledsbesvär möjlighet till tuff träning som bygger upp och hjälper istället för stjälper.

Trampolinträning är helt enkelt en fantastiskt rolig träningsform som med vår kompetenta personal tar dig till bokstavligt helt nya nivåer i din träning, oavsett ålder och kondition, och anpassas helt efter din egen prestationsförmåga

Cardio
Om du vill förbättra din kondition och ha fokus på hjärt- och lungsystemet är Cardio den rätta träningsformen för dig. Att hoppa hos oss garanterar cardioträning, men det är så roligt att du glömmer bort att du tränar!

Friskvårdsbidrag

Du vet väl att du kan använda sitt friskvårdsbidrag för att komma och hoppa hos oss? Alla våra parker räknas som en motionsaktivitet. Kontakta din arbetsgivare för att se vad som gäller på just din arbetsplats eller läs mer på Skatteverkets hemsida om friskvård och personalförmåner.