Halmstad

NYHET I HALMSTAD

Nu säljer Halmstad medlemskort från 799:-, kom in till parken så berättar vi gärna mer. OBS, kortet gäller endast i Halmstadparken.
 • Parkfakta
 • Att göra hos oss
 • Trampolinklasser
 • YOUMP Lov
 • Grupper
 • Kalas
 • Disco

Trampolinpark Halmstad

Halmstad, känd hemort för Gyllene Tider, Roxette och Tylösand. Här finns även YOUMP Trampolinpark som har öppet oavsett om solen skiner eller inte.

Funderar du på vad du ska göra på fritiden?

Kliv in i en värld där gravitationslagen inte existerar och känn total rörelsefrihet i en lokal med trampoliner från vägg till vägg! Vi har öppet vardagar, helger och lov. På skolloven erbjuder vi ofta specialaktiviteter för barn och unga. 

Att hoppa på trampolin är en rolig aktivitet för barn i alla åldrar

YOUMP är en nöjespark för hela familjen! Hos oss kan alla ha roligt tillsammans utifrån sina egna förutsättningar.
Vi har ingen åldersgräns och barn under 3 år går in gratis med en betalande vuxen. Vi brinner för att sprida rörelseglädje oavsett ålder eller aktivitetsnivå och har många olika aktiviteter och attraktioner att testa på i parken!

Kom och spendera några timmar hos oss! Förutom vanlig hopptid erbjuder vi barnkalas, lovdisco, trampolinklasser och dagläger (Yoump lo). Vi har även specialerbjudanden för grupper såsom t.ex. företag, skolor och idrottsföreningar samt PT-timmar.

Bokningsbara tider varje hel- och halvtimme!

Ta med familjen, vännerna, kollegorna eller boka in er fotbollsavslutning med laget hos oss!

Parkens storlek: 2219 kvm

Kalasrum: 2 st

Adress: Kundvägen 6

Till oss kan du åka med bil eller kollektivtrafik.

Kollektivtrafik: 
Buss 4 och buss 15 till Flygstaden
Buss 4. buss 330 och buss 350 till Flygstaden Västra

Trampolinklasser – bli proffs på trampolinen!

Är du nybörjare eller redan proffs på trampolin? Hos oss kan du lära dig grunderna i trampolin eller bli ännu bättre! Vi erbjuder trampolinklasser med duktiga och engagerade instruktörer för alla nivåer, från 4 år och uppåt. Avancera från Trampolin 1 till trampolin steg 2 och 3, testa Street Run/Parkour eller Tiny Youmper, trampolinklassen för de allra yngsta. 

Gör dig redo för 8-10 fartfyllda veckor med rörelseglädje!

Ålder
Våra trampolinklasser passar från 4 år och upp till vuxen ålder

Nästa tillfälle
Våra trampolinklasser startar fyra gånger per år, två gånger på vårterminen och två gånger på höstterminen.
Nästa start är vecka v.35, 2024.

Yoump Camp – rörelseglädje alla skollov!

För att ge barnen roliga skollov med massor av rörelseglädje bjuder vi in till YOUMP camp! Under 3 timmar, 3 eller 4 dagar, under loven trotsar vi tyngdlagen, hoppar loss och testar coola trick samtidigt som vi tränar smidighet, kroppskontroll och kondition på ett roligt och lekfullt sätt!

Ålder
Våra YOUMP camps passar barn och unga i åldern 6-15 år

Nästa tillfälle
Nästa YOUMP Camp startar v.25
Campen hålls mellan tiderna 08:30-11:30 (halvdag) 8.30-15.30 (heldag)

Paket för olika typer av grupper
Bygg starka team i organisationen, ha en rolig gymnastiklektion med skolklassen eller fira en avslutning med laget! Vi har flera olika grupperbjudanden som garanterat får er att gå i taket, bokstavligen. Möhippa eller svensexa? Kick off med kollegorna? Inga problem, vi löser det! Välkomna till YOUMP!

Boka hela YOUMP
Det finns möjlighet att boka trampolinparken och ha den helt för er själva. Ni kan välja att boka upp parken innan eller efter ordinarie öppettider och då högst upp till två timmar. Det går också att boka upp trampolinparken ordinaire öppettider, och då stänger vi för allmänheten. Oavsett vad ni väljer går det bland annat att lägga till mat och dryck samt en privat instruktör för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt.

 

Skolor
Att tidigt visa att det är roligt att röra på sig är viktigt, därför erbjuder vi skolor att besöka oss för att genomföra till exempel en idrottslektion, skolresa eller friluftsdag tillsammans. Hos oss får ni en aktiv och rolig upplevelse. Vår duktiga personal lär ut tricks och vi hjälper även dig som lärare att aktivera alla deltagare.

 

Föreningar
YOUMPs trampolinparker är ett bra val för er som klubb eller förening. Här kan ni ha en rolig säsongsavslutning tillsammans eller köra ett träningstillfälle med hela laget. Ni kommer ha tillgång till alla attraktioner i parken. Vad sägs om att testa AirTrack, BattleBeam eller varför inte ValoJump? 

 

 

Företag
Är det dags att umgås med kollegorna? Hos YOUMP får ni tillgång till parkens alla aktiviteter och kan ha en rolig tid tillsammans samtidigt som ni förbättrar er sammanhållning. Ett väldigt bra tillfälle för just er kick-off eller After Work där alla oavsett ålder kan vara med.

 

 

Möhippor och svensexor
Närmar sig den stora dagen? Samla ihop kompisgänget och ta med den blivande bruden eller brudgummen på ett minnesvärt äventyr! Utmana varandra i olika tricks på FreeJump som är vår stora trampolinyta eller dela in er i lag och kör DodgeBall. Ni kommer garanterat att ha riktigt roligt och få en fin och minnesvärd dag!

Läs mer

Hos oss på YOUMP kan du vänta dig ett fartfyllt födelsedagskalas med aktiviteter där alla kalasdeltagare får trotsa tyngdlagen! Ni får tillgång till alla våra attraktioner så som: Trampoliner, Big Air Bag, Foam Pit, Slam Dunk med mera.

Vi erbjuder 3 olika kalaspaket som är specialanpassade för olika dagar i veckan.

Lär mer och boka här nedan!

I anslutning till alla skollov bjuder vi in till disco i våra parker! Kom och hoppa loss hos oss i discoljus efter stängning!

När parken stänger för allmänheten släcker vi ner och drar igång vår coola discobelysning! Kom och hoppa loss med kompisarna och önska favoritlåtar hos våra grymma DJ:s som är på plats! På kidsens begäran kör vi föräldrafritt!

Läs mer och boka via knappen nedan!

Öppettider

Visa avvikande öppettider
 • MidsommaraftonStängt
 • Midsommardag12.00-18.00
 • Måndag10.00-18.00
 • Tisdag10.00-18.00
 • Onsdag10.00-18.00
 • Torsdag10.00-18.00
 • Fredag10.00-18.00
 • Lördag10.00-18.00
 • Söndag10.00-18.00

Priser

Alla som hoppar på våra trampoliner måste använda våra specialdesignade strumpor för bästa grepp och säkerhet, dessa köps på plats i parken.

En rolig aktivitet på loven!

Under loven erbjuder vi roliga camps i våra parker!
Våra camps är 3 dagar långa och passar barn och ungdomar i åldrarna 6-15 år.

Våra duktiga instruktörer anpassar träningen och aktiviteterna på individuell nivå och inga förkunskaper krävs!

När är det flest besökare i parken?

Vi har flest besökare på helger och lov, då brukar det vara mest bokat mellan kl 10.00-14.00. Vi rekommenderar att ni bokar hopptid som startar vid våra halvtimmesinsläpp.

Mer frågor och svar hittar ni i vår FAQ.

Sprudlande kul för hela familjen

Vad gör man på YOUMP?

Spana in våra aktiviteter här eller kolla på den här filmen där Tomas och Malin besöker oss och har roligt tillsammans med våra instruktörer.

Finns det någon svårighetsnivå?

Ingen! Perfekt för att träna hopp och teknik för skate / parkour / snowboard / akrobatik - men vi vanliga dödliga når också oanade höjder i både hopp och humör!

Är YOUMP något för alla?

Så länge du har en någorlunda jämn puls och en frihetslängtan bortanför dina fysionomiska begränsningar! Vi har ingen åldersgräns i parken, alla är välkomna att hoppa utifrån sin förmåga!