MÖHIPPA & SVENSEXA

Möhippa och svensexa

Det är inte enbart den stundande stora dagen som ska bli speciell och ett minne för livet. Möhippan och svensexan är minst lika viktigt. Planera därför in en rolig upplevelse och skapa minnen för livet i någon av våra trampolinparker.

Hos oss ingår en timmes hoppning måndag – söndag. Ni får även YOUMP-strumpor och tillgång till alla de attraktioner som finns i trampolinparken.

Vill ni stanna längre än en timme? Inga problem! Det går utmärkt att köpa till ett tillval där ni betalar per extra timme ni vill stanna. Vill ni fika eller äta något lättare på plats rekommenderar vi att ni kontaktar vår kundtjänst i samband med att ni bokar in er möhippa eller svensexa hos YOUMP.

Det finns omklädningsrum och duschar att tillgå om ni vill göra er i ordning inför en middag på stan eller om ni ska vidare på andra äventyr efter hoppningen hos oss. Vad behöver ni ta med er då? Ett glatt humör och en förväntan på en livlig och oförglömlig upplevelse tillsammans med ert närmaste gäng!

Boka in din upplevelse direkt så kontaktar vi dig för mer information.

Vad ingår i erbjudandet?

139 kr/person

Detta ingår:

  • 1 timme hopp
  • YOUMP-strumpor
  • Alla attraktioner i parken

Tillval:

  • 1 extra hopptimme från 49-79 kr/person
  • Privat instruktör 500 kr/timme

Vill du lägga till en gruppmeny eller något annat smarrigt? Vår kundtjänst hjälper till med detta i samband med bokning!

OBS! Det är inte tillåtet att förtära alkohol innan eller under sitt besök hos oss. Detta är p.g.a. av skaderisken gentemot er själva och våra andra besökare. Vi har många barn som vistas i våra parker och vi är måna om alla besökares säkerhet.

 

Spana in våra attraktioner