INFO INFÖR DIN KLASSTART!

8 veckor med rörelseglädje!

Vad roligt att du bokat en trampolinklass hos oss på YOUMP!
För att få ut det allra mesta av klassen kommer här information som är bra att läsa igenom innan det första klasstillfället.

Alla som bokat klass hos oss får möjlighet att köpa ett STARTER PACK innehållandes allt man behöver inför klassen. Detta är ett specialerbjudande som endast gäller för dig som bokat klass.

Tid och datum för start står i bokningsbekräftelsen som skickats till dig per mail vid bokningstillfället. Om din klass skulle komma att ställas in informerar vi om detta innan klassen startar. Du kommer då få möjlighet att byta till en annan klass eller få pengarna tillbaka.

Information inför första klasstillfället

Uppehåll vid lov

Veckor med eventuella lov är fria från träning. Missar man ett klasstillfälle finns möjlighet att ta igen detta genom att hoppa en timme själv i vår park under ordinarie öppettider måndag-torsdag. Hopptimmen utnyttjas under tidsperioden då klassen fortfarande pågår. Säg till i receptionen så skriver vi upp dig på ”hoppa-igen-listan” och förklarar hur det går till.

Kom i tid!

Tänk på att alltid komma i god tid eftersom en ska hinna anmäla sig i receptionen inför varje klasstillfälle, byta om och ta på sig Yoump-strumpor. Strumporna har halkskydd och dessa får man av oss vid första klasstillfället. Det är viktigt att strumporna tas med till varje klasstillfälle eftersom man på grund av säkerhetsskäl inte får hoppa utan. Vill man duscha eller byta om efter klassen finns möjlighet till detta i våra omklädningsrum.

Träningskläder & lås

Fyll gärna på med energi innan klassen, i vårt café finns bland annat Snack Pots i olika smaker och en massa annat gott. Vi rekommenderar att man hoppar i träningskläder. Lämna smycken, klockor och/eller piercings så som till exempel örhängen hemma eftersom du på grund av säkerhetsskäl inte får ha dessa på dig under din hopptid. Inga vassa föremål så som t.ex. nycklar får heller bäras i fickor eller dylikt under hoppning. Ta med ett lås, eller köp ett kodlås på plats i parken, så att du kan låsa in lösa föremål.

 

Ordningsregler!

För att få klasserna att fungera på bästa sätt har vi regler som innebär att om en klassdeltagare missköter sig och har fått 3 st tillsägelser under klasstillfället får hen lämna klassen och komma tillbaka först nästa klasstillfälle.

Medföljande

De flesta av våra parker hålls stängda för allmänheten när vi har klasser och inga andra än klassdeltagare får då vistas på trampolinytorna. Kontakta vår kundtjänst om du är osäker på vad som gäller för just din park, info@yoump.se.

Våra instruktörer är tacksamma om medföljande som stannar kvar i parken under klassen uppehåller sig i vårt café och håller avstånd.

I vårt café erbjuder vi bland annat toast, fika, varm/kall dryck och fritt WiFi.