KALASDAGS

Födelsedagskalaset du inte glömmer!

När ni kommer till YOUMP tar en kalasvärd emot er i parken och delar ut hoppband och strumpor till alla kalasdeltagare. Kalasvärden har en tröja på sig med texten ”Party Crew” på ryggen för att ni enkelt ska kunna hitta honom eller henne om ni behöver.

Kalaset startar på utsatt tid med uppsamling och visning av vår säkerhetsvideo som alla som hoppar i parken måste se. Vi går även igenom de regler som gäller för att kunna erbjuda en så säker upplevelse som möjligt. Det är viktigt att alla kalasdeltagare är på plats i tid för att ta på YOUMP-strumpor och se vår säkerhetsfilm innan själva studsandet börjar – detta för att inte missa någon rolig hopptid!

Efter säkerhetsgenomgången kommer kalasvärden att visa er upp i parken och sedan följer 60 minuter fri lek och hoppning! Kalasvärden kommer inte att vara med er under hopptiden, men i parken finns flera instruktörer som gärna hjälper till och visar tricks, fråga gärna!

När hopptimmen är slut samlar kalasvärden ihop alla kalasdeltagare och visar er till ert kalasrum. Här kan ni öppna paket, sjunga för kalasbarnet och det är även i kalasrummet som vi serverar det fika ni valt. Ni har tillgång till kalasrummet i 45 minuter.

I alla kalasrum finns möjlighet till att spela musik, leka lekar eller visa bilder via ChromeCast. Kalasvärden hjälper gärna till med tekniken, men kommer inte att vara i kalasrummet hela tiden.

Förslag på lekar

Dansstopp

För de som fortfarande har spring i benen efter hopptiden är Dansstopp den perfekta leken i kalasrummet! Meddela kalasvärden om du önskar köra Dansstopp så hjälper vi till med tekniken om så önskas.

Du behöver

 • Mobiltelefon att koppa upp mot vår ChromeCast för att spela musik.
 • Kalasbarnets favoritmusik på en spellista.
 • En person som sköter paus och play på mobiltelefonen.

Regler för Dansstopp

 1. Låt barnen sprida ut sig i kalasrummet.
 2. Starta musiken och låt barnen dansa.
 3. Rätt som det är pausar du musiken!
 4. När musiken tystnar måste alla barn stå helt stilla. Pausa musiken så länge som känns passande – och starta sedan musiken igen.
 5. Antingen åker de barn som inte står stilla när musiken pausas ut ur leken och får sätta sig på sina stolar, eller så åker ingen ut.
 6. Starta musiken igen och kör så länge kalasbarnen orkar dansa, eller tills endast ett barn är kvar på dansgolvet!

YOUMP Quiz

I YOUMP Quiz gäller det att ha huvudet på skaft, både under hopptiden och efter. Välj om du vill köra individuell handuppräckning eller dela in kalasgästerna i lag.

Du behöver

 • En lekledare (en vuxen person eller ett äldre syskon).
 • Barnens uppmärksamhet.
 • Papper och penna eller en mobiltelefon för att föra protokoll över vem/vilket lag som svarar rätt.

Regler för YOUMP Quiz

 1. Lekledaren ställer en fråga – det barn eller lag som räcker upp handen (eller ropar sitt lags namn) först får svara.
 2. Svarar en rätt ges ett poäng, svarar en fel går frågan vidare till den som var näst snabbast.
 3. Först till 6 poäng vinner!

Här hittar du förslag på frågor till YOUMP Quiz (men egna frågor går också bra – bara fantasin sätter gränser).

#TAGGA TILL

Tagga oss gärna i era kalasbilder så kan vi dela dessa på Instagram!
Taggar oss gör du med #yoump

Bra att veta!

Om föräldrar/syskon vill hoppa så kan man välja att sätta in dem i kalaskostnaden, alternativt så bokar de själva upp en timme på vår hemsida, eller chansar på en drop-in tid på plats. Kontakta vår Kundtjänst om ni har frågor!