INFÖR DITT BESÖK

Vad roligt att du bokat hopptid hos oss!
Här kommer lite information som kan vara bra att ha inför ditt besök.

Vi ses snart!

KOM I TID

Vi rekommenderar att ni kommer ca 15 minuter innan er hopptid startar för att hinna checka in, se vår säkerhetsfilm och ta på er våra specialdesignade hoppstrumpor.

VI ÄR EN KONTANTFRI PARK!

Det går bra att betala med kort i alla våra parker.

KLÄDSEL

Vi rekommenderar att du har på dig träningskläder när du hoppar hos oss, man blir ofta ganska varm. Vi har omklädningsrum med duschar om du vill byta om före eller efter din hopptid.

SÄKERHETEN

Vi har välutbildad personal på plats i alla våra parker. Alla lokaler samt all vår utrustning följer säkerhetsstandard från USA som är den mest strikta i världen. Läs mer om hur vi hanterar säkerheten här.

HÄNGLÅS & VÄRDESAKER

Vi har skåp där du kan låsa in dina värdesaker. Ta med dig ett hänglås om du har, annars säljer vi kodlås för 99 kr i vår reception. Vi ansvarar inte för värdesaker i våra parker.

GLÖM INTE VATTENFLASKAN

Det är viktigt att fylla på med vätska i kroppen! Ur miljövänligt perspektiv har vi valt att inte dela ut engångsartiklar, så som gratis muggar. Ta därför med vattenflaska, så att du enkelt kan fylla på med vatten vid behov. Har du glömt den? Inga problem, vi säljer vattenflaskor och olika drycker!

SMYCKEN

När du hoppar hos oss måste du ta av dig dina smycken eftersom de är en säkerhetsrisk. Vi har tejp hos oss så att du kan tejpa över eventuella piercingar.

ATTRAKTIONER

En hoppsession varar i 60 minuter och börjar varje halvtimme. Du får då tillgång till hela parken och alla dess attraktioner.

ÅSKÅDARE

Föräldrar eller andra anhöriga är välkomna upp i parken som åskådare utan att betala. Vill man inte vara med och hoppa är man välkommen att sitta ner i vårt café eller på anvisade platser i parken.

SHOP

Vi har egendesignade kläder, gympapåsar och annat roligt i vår shop. Vi säljer även vattenflaskor som du kan använda i våra vattenstationer.

CAFÉ

Vi har ett café där vi säljer enklare luncher, bland annat korv och egna toast på surdegsbröd. Vi har ett brett urval av fikabröd, nybakade kanelbullar, italiensk mjukglass och andra godsaker. För de som föredrar någonting nyttigare har vi smoothies, juicer, kvarg med granola och rawbars! Det är inte tillåtet att ta med sig egen mat och dryck.