FÖRETAGSEVENT

Företagevent

Vi har ett företagserbjudande för er som vill besöka oss som arbetsgrupp och är minst 10 personer. Är det möjligtvis dags för er kick-off eller en After Work där ni ska jobba med teambuilding och få ert arbetslag att börja samarbeta bättre med varandra? 

Då är ni välkomna att vara kreativa och lekfulla i vår trampolinpark. I företagserbjudandet får ni tillgång till alla våra attraktioner och vi kan dessutom sätta ihop en gemensam aktivitet som ni får utföra om så önskas. Instruktörer från YOUMP finns alltid på plats.

I priset ingår en timmes hoppning på lov- och helgfria vardagar, och om ni hellre vill samlas en helg ges priset på offertförfrågan. Det går självklart bra att lägga till fler timmar till en extra kostnad om ni vill stanna kvar på studsmattorna lite längre.

Utmana dina kollegor i en gladiatorduell i vår attraktion BattleBeam, kör spökboll hoppandes på trampolin eller träffa poängtavlan fler gånger än din motståndare i AeroStrike. 

Vill ni byta om och duscha efteråt har vi omklädningsrum för detta. Det går dessutom att beställa mat och fika genom vår kundtjänst i samband med bokningen.

Företagserbjudande

139 kr/person (minimum 10 personer)

Detta ingår:

  • 1 timme hopp måndag-fredag (Pris på lov och helg ges på offert).
  • Yoump-strumpor
  • Alla attraktioner i parken

Tillval:

  • 1 extra hopptimme från 49-79 kr/person
  • Privat instruktör 500 kr/timme

Vill du lägga till en gruppmeny eller mellis så som pannkaka, frukt, korv, pizza, glass, slush eller något annat smarrigt? Vår kundtjänst hjälper till med detta i samband med bokning!

Vi har självklart omklädningsrum, dusch samt instruktörer i parken.

Spana in våra attraktioner

Följ med in i parken!