INFO INFÖR DITT YOUMP CAMP!

Ett roligt lov med rörelseglädje!

Vad roligt att du bokat ett Yoump Camp hos oss!
För att få ut det allra mesta av dessa dagar kommer här information som är bra att läsa igenom innan det första tillfället.

Tid och datum för start står i bokningsbekräftelsen som skickats till dig per mail vid bokningstillfället.

Information inför Yoump Camp

Eventuell sjukdom

Anmälan är bindande och man får inga pengar tillbaka om man väljer att avbryta campet när detta väl startat. Vi har inte heller någon ”prova-på-gång”. Se våra allmänna villkor för mer information för vad som gäller vid t.ex. sjukdom.

Missar man ett Yoump Camp-tillfälle finns möjlighet att ta igen detta genom att hoppa en timme själv i vår park under ordinarie öppettider måndag-torsdag. Meddela personal i parken eller kontakta Kundtjänst för mer information.

Kom i tid!

Tänk på att alltid komma i god tid eftersom man ska hinna anmäla sig i receptionen inför varje Yoump Camp. Vi ber er se till att barnen kommer ombytta till parken, detta för att undvika eventuell trängsel i våra omklädningsrum. Vid det första tillfället får alla deltagare ett snyggt YOUMP-armband samt specialdesignade hoppstrumpor.

Det är viktigt att strumporna tas med till varje klasstillfälle eftersom man på grund av säkerhetsskäl inte får hoppa utan. Glömmer man finns möjlighet att köpa ett par nya för 49 kr på plats i parken.

Lämna smycken, klockor och/eller piercings så som till exempel örhängen hemma eftersom man på grund av säkerhetsskäl inte får ha dessa på sig när man hoppar. Inga vassa föremål så som t.ex. nycklar får heller bäras i fickor eller dylikt under hoppning. Ta med ett kodlås, eller köp ett på plats i parken, så att du kan låsa in lösa föremål.

Fyll på med energi

Fyll gärna på med energi i form av en näringsrik frukost innan ni kommer till oss, vi serverar ett matigt mellanmål samt frukt och saft. Vi erbjuder självklart vegetariskt alternativ till de som önskar och vi tillgodoser eventuella allergier. Om du önskar vegetariskt alternativ eller om du har allergier, kontakta info@yoump.se och ange camp-deltagarens namn samt vilken stad och vecka det gäller.

På det sista tillfället lyxar vi till det med pizza och slush!

Glöm inte att ta med en vattenflaska med namn på! Glömmer man finns snygga och funktionella vattenflaskor att köpa i vår shop.

Ordningsregler!

För att få våra camps att fungera på bästa sätt har vi regler som innebär att om en deltagare missköter sig och har fått 3 st tillsägelser under ett camp-tillfälle får hen lämna parken och komma tillbaka först nästa tillfälle.

Medföljande

De flesta av våra parker hålls stängda för allmänheten när vi har camps och inga andra än klassdeltagare får då vistas på trampolinytorna. Kontakta vår kundtjänst om du är osäker på vad som gäller för just din park.

Våra instruktörer är tacksamma om medföljande som stannar kvar i parken under klassen uppehåller sig i vårt café. Här erbjuder vi bland annat toast, fika, varm/kall dryck och fritt WiFi.